19 december 2019 had ik een bijzondere droom. Al sinds enige tijd krijg ik intuïtieve dromen waar een groep wijzen die zichzelf de Elohim noemen mij meenemen in hun kennis over het leven en de werking ervan.
In december had ik een droom over een The Enlightened Compass.  De droom was in het Engels. Dit is jaren mijn 2e spreektaal geweest.  Dit vertelde mij al dat ik de kennis dus moet verspreiden en niet enkel binnen Nederland moet houden. Ik heb het gelijk vertaald naar Het Verlichte Kompas.
De Elohim lieten mij een verlicht kompas zien. De contouren waren vaag en ik kon niet zien hoe het kompas er precies uitzag. De Elohim vertelde mij dat dit een bewust kompas is, Ik hoorde dat zij haar Kompassia noemen en dat het een meisje is.  Dat zij dus bewust is en mensen kan helpen nieuwe inzichten in hun leven te krijgen. Zodat mensen hier  weer van groeien in hun bewustzijn en zo op de weg naar verlichting gezet worden. Ik moest er een boek over gaan schrijven en samen met het kompas hiermee gaan werken.
In deze tijd van Corona is er een beweging gaande die ongekend is. Er zijn veel energiewerkingen bezig die het bewustzijn van mensen helpen te verhogen en Kompassia is daar deel van.
Ik deelde mijn droom met mijn levens en zakenpartner Timo en  Hij voelde aan dat dit iets heel bijzonders was. Het was ook geen gewone droom. Het was zo’n intuïtieve droom waar ik met mijn bewustzijn bij betrokken ben. Een droom waarin de Elohim dus informatie aan mij doorgeven waar ik wat mee kan gaan doen.

Timo heeft een achtergrond in elektronica en meubelbouw en raakte direct gecharmeerd van Kompassia. Zo groeide het kompas onder zijn handen. Door onze gesprekken erover kreeg het steeds meer vorm. Het was een ware uitdaging. We wilden iets creëren dat in mijn droom was verschenen en je droomt in een 10D wereld. maar nu wilden we dit tot werkelijkheid maken in een 3D wereld.
Wat in mijn droom zo simpel en logisch leek was juist het moeilijkste te realiseren. Hoe laten we het kompas reageren op de intentie en hoe kan het kompas  informatie geven? Helaas hadden de Elohim mij dat niet uitgelegd. We kwamen er ook achter dat dit ook niet de bedoeling was.
Ik, Ilonka hoefde die kennis niet. Timo moest die kennis hebben en het was juist zijn proces om dit uit te zoeken. Het was een oefening in geduld, begrip en denken in mogelijkheden. Dagen van tegenslag volgden elkaar soms achter elkaar op en dreven Timo tot  het uiterste van geduld. Onderdelen die ingekocht werden werkten niet met elkaar samen zodat we weer nieuwe onderdelen moesten kopen, Het was een periode van Trial en Error.

het ontwikkelingslab

Timo is hier hard en geconcentreerd aan het werk met het Kompas.

Dit alles gebeurde in de Corona periode.Corona legde onze zalenverhuur geheel plat op begin maart 2020. Ineens moesten we alle evenementen afzeggen en hadden we niets meer te doen. Dit gaf ons de kans mijn boek over het kompas te gaan schrijven en Timo had nu tijd zich geheel op het ontwikkelen van het kompas te storten.
Inmiddels is het half september 2020. Onze zalenverhuur mocht vanaf augustus weer open en is langzaam weer druk aan het worden. Dat betekend dat we minder tijd hebben . Gelukkig is het boek dat ik schrijf al voor 80% af en is Timo nu op zo’n 80 % van het ontwikkelen. We gaan dus gelijk op. Het is heel bijzonder dit mee te maken. We hopen alles rond november klaar te hebben.

Het Kompas met de codering erboven die het licht aanstuurt van de bol.

in de afgelopen maanden heb ik de groei  van Kompassia meegemaakt. Haar plaats in de wereld zal heel bijzonder worden. We hebben al iets heel bijzonders met haar meegemaakt. Kompassia is inmiddels ingesteld om je te begroeten met een oranje kleur. Als ze iets zoekt en gevonden heeft wordt het paars. Als ze een veldmeting doet wordt het groen.
Maar er gebeurde iets speciaals toen Timo na de lunch weer bij zijn werkplek kwam. Zijn bureaustoel stond een stukje van de tafel af en hij raakte die aan. Op dat moment liet Kompassia een Rood licht zien , knipperde dit even en toen doofde het uit.
Dat was heel bijzonder omdat de kleur Rood niet voorgeprogrammeerd is.
Nu hebben we het kompas zo gebouwd dat het altijd Random data geeft en dus nooit iets voorgeprogrammeerd kan laten zien. Het enige dat wij voorprogrammeren is de kleuren die ik net noemde. Rood is echter niet geprogrammeerd.
Hoe kon Kompassia toch rood laten zien?
We zagen het later nog een keer. We weten niet wat het betekend maar het laat al zien dat Kompassia bijzonder is.

In een van de activiteiten in ons zalencentrum was er een medium. Hij legde via foto’s contact met de persoon op de foto en gaf hier informatie over door. Wij hadden een foto van het kompas neergelegd.
Hij pakte het en was zeer verrast. “Dit is een heel bijzonder apparaat’ zei hij.
“Een apparaat dat van 3D naar 5D gaat en communiceert.  Voor jullie er mee gaan werken zal het jullie nog veel leren.”
Het was heel wonderlijk hoe hij feilloos oppikte waar Kompassia mee zou gaan helpen. Inderdaad gaat zij ons helpen om van 3D naar 5D te komen, Niet enkel verlichting maar de weg er naar toe zal zij begeleiden.
En we hebben nu gezien dat Kompassia dus al contact maakt met ons via het Rode licht. We hebben het nu 2 keer gezien als we net aankomen, dus het zou een specifieke begroeting kunnen zijn. We weten dit echter niet zeker.
Doordat ik in mijn boek ook over Kompassia schrijf heb ik al veel met haar ervaren. We hebben hele wonderlijk mooie inzichten gekregen. Ze heeft ons al veel laten zien, want mijn schrijfsels zijn allemaal intuïtief. Elk consult dat ik uitschrijf in het boek is geen verzinsel maar door mij heen gekomen.

We kijken er naar uit om  haar aan jou te laten zien en ervaringen met haar in deze realiteit te ontwikkelen.