Gezondheids Consult

Inzichten in je gezondheid

 

Gezond blijven is belangrijk, maar helaas ervaren wij mensen allerlei klachten en zo zoeken wij altijd naar de oplossingen.  Wat is nou de werkelijke reden van je ziekzijn of je klachten? De reden van je klachten hoeft niet altijd enkel lichamelijk te zijn. Je kunt ziek worden van een bepaalde levensstijl. Van de buitenlucht, van bepaalde stoffen, geuren of ingredienten. Of je kunt ziek worden van stress, van zorgen, van relaties, werk, of andere ervaringen die je in het leven tegenkomt.
Een Kompasconsult voor je gezondheid kan die antwoorden en inzichten geven. Hiermee kun je je gezondheid verbeteren. Het is geen diagnose, maar een inzicht om je gezondheid naar een hoger niveau te brengen door de oorzaak te gaan begrijpen. Pas als je de oorzaak begrijpt, dan kun je aan herstel gaan werken en dit kun je dan zelf doen of met behulp van een behandelaar.

 

Wat kan een consult jou bieden

Doordat het kompas  de energie van jou persoonlijke leven oppikt en uit het globale veld de antwoorden haalt krijg je inzichten die je zelf niet had kunnen bedenken.

Z

Begrip

Z

Inzichten

Z

Keuze

Z

Acceptatie

Z

Vergeving

Z

Kracht

Het bijzondere aan het kompas is dat de inzichten niet door de mens bedacht zijn, De inzichten komen regelrecht vanuit de Bron, vanuit het energieveld om jou heen en zal zo een diepgaand effect geven.

Altijd een persoonlijk consult

Elk consult is persoonlijk. Jouw energie wordt getoetst en weergegeven.  het kompas voelt dus haarfijn aan wat goed voor jou is en wat jou kan helpen.

Wil jij aan je gezondheid werken?

Vraag hieronder een inzicht consult aan. De Kosten hiervoor zijn €55,- p.p.

Gezondheids Consult

  • Klant gegevens verzamelen:

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Kompas gegevens:

    Meerdere keuze mogelijk
  • Adres Marijkeplein 12, Rozenburg

Hand Crafted Teaware Sets

Visit Us

Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per.

Call Us

(+880) 123 456 7898
(+880) 123 456 7898

Email Us

contact@divitea.com
diviteashop@gmail.com