Lieve zielen,

Inmiddels ben ik bij hoofdstuk 4 aangekomen van mijn nieuwe boek. Het schrijven gaat redelijk vlot.
In hoofdstuk 1 erft Helena het huis en de bezittingen van haar tante Rita, een tante die zij niet kent, maar familie van haar blijkt te zijn. Ze bezoekt het sfeervolle huis en ontmoet de buurvrouw.
in hoofdstuk 2 ontdekken Helena en haar partner David een geheime kamer waarin zij een apparaat vinden dat uit zichzelf licht en geluid blijkt te geven.
In hoofdstuk 3 vind Helena in de spullen het dagboek van haar tante Rita die haar bijzondere dingen verteld over het apparaat: een levenskompas dat een eigen bewustzijn heeft. Hier ontdekken Helena en David een bijzondere kant van tante Rita die via haar dromen channelingen doorkrijgt en ook zo heeft doorgekregen dat er een kompas gebouwd  moet worden dat mensen zou helpen hun bewustzijn te vergroten. Tevens ontmoet Helena haar ook de broer van Rita die even in Nederland is en in Engeland woont.
In hoofdstuk 4 gaan Helena en David naar Engeland om daar Robert, de broer van Rita en zijn vrouw Andrea te ontmoeten. Zij wonen aan de heuvel waarop de Glastonbury Tor staat , wat een spiritueel energiepunt is en veel paranormale activiteiten heeft. Het kompas waarover Rita droomde is hier gebouwd door haar man Ben en haar broer Robert en is beïnvloed door de bijzondere energie van de Glastonbury Tor. Ook krijgen Helena en David hier van Andrea te horen over de 9 priesteressen waarover Rita droomde en met wie zij een genootschap op moest zetten. Deze 9 priesteressen zitten verspreid over de hele wereld op belangrijke energiepunten van moeder Aarde. Andrea is een van de priesteressen en heeft dit overgenomen van Rita omdat Rita bedreigd werd en haar werk overdroeg en naar Nederland vluchtte. De 9 priesteressen zijn sinds 2012 in slapende stand. Elke priesteres heeft een eigen kennis, zoals de kennis over de dood, over ziekte, over relaties, over geloof, en meer. Helena is de activator en moet met behulp van het bijzondere kompas de priesteressen weer activeren zodat ze hun mooie kennis kunnen verspreiden en de mens zo bewust kunnen maken. Samen met Moeder aarde verhogen zij zo de trilling waardoor  de mensheid naar 5d kan ontwaken en ontwikkelen.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het boek. Ik zal hier regelmatig een update schrijven.